top of page

Over Ons

Duurzaam ondernemen

Petroline International BV bestaat sinds 1991 en is actief in West-Europa. Tot onze vaste relaties behoren productiebedrijven en research-werkplaatsen in de metaalverwerkende industrie.

DSC02098-Werkstatt 3.jpg

Duurzaam Ondernemen

Duurzaam ondernemen met aandacht voor mens en milieu is ook in de industrie een hot item. Het energiezuinig inzetten van productiemiddelen gericht op een langdurig gebruik en een verantwoorde energiehuishouding is niet weg te denken uit moderne managementsystemen.

Petroline heeft bij de oprichting als uitgangspunt het reduceren van afvalstromen en langdurig gebruik van productiemiddelen gekozen. Dat is nog steeds de kern van ons bestaan waarop onze marketingstrategie gebaseerd is. In die tijd keken concurrenten meewarig naar deze uitgangspunten en richtten zich alleen op vergroting van het afzetvolume.

Inmiddels is duurzaam ondernemen een algemene trend en sluit dus precies aan op de visie die Petroline al sinds de oprichting uitdraagt. Bedrijven die Petroline in verbetertrajecten begeleidt, hebben daar zelf ook blijvend voordeel van: minder grondstoffenverbruik en reductie van afvalstromen zijn blijvende besparingen.

bottom of page