top of page

Afzuigsystemen werkplaats

Centrale nevelafzuiging - Nevelafzuigers - Mechanische nevelafzuiging - Elektrostatische nevelafzuiging
Industriële afzuigsystemen

Petroline is specialist in afzuigsystemen en filterinstallaties. Met betrouwbare afzuigsystemen met goede nevelafzuiging creëert u een gezond klimaat in uw werkplaats. Afhankelijk van de werkplaats kan dit via centrale of individuele nevelafzuiging. Petroline levert AFS afzuigunits met mechanische of elektrostatische afzuiging voor olienevel en emulsiemist. 

AFS Filters

Onze luchtfilters reinigen lucht van olienevel en oliedamp veel beter dan centrifugale systemen zoals Filtermist en Losma. De zelfreinigende AFS filters zijn populair en inmiddels op meer 20.000 machines in gebruik. Wist u dat o.a. DMG voor haar machines standaard gebruikt maakt van AFS nevelafzuiging?

Schone lucht

Een gezonde en stofvrije werkomgeving draagt bij aan een beter (arbeids)milieu en betere arbeidsomstandigheden voor uw personeel. 

  • Goede afzuiging zorgt voor schone lucht in de werkplaats

  • Individuele of centrale nevelafzuiging

  • Voor emulsies en olie

  • Mechanisch of elektrostatisch

  • Met zelfreinigend hoofdfilter

  • Onderhoudsarm en energiezuinig

Werkplaatsafzuiging

Nevelafzuiging is onontbeerlijk bij moderne productietechnologie. De steeds hogere toerentallen van metaalbewerkingsmachines zorgen voor hogere vervuiling van slijpstof en olienevel in de werkplaats. Petroline biedt goede werkplaatsafzuiging van individuele nevelafzuigers tot centrale nevelafzuigsystemen.

Duurzaam

De restwarmte van de afgevoerde lucht kan worden hergebruikt, waardoor deze afzuigsystemen duurzaam zijn en voor een lagere energienota zorgen.

30 jaar ervaring staat garant voor het juiste advies en kwaliteitsmaatwerk tegen de beste prijs.

Centrale nevelafzuiging

Elektrostatische nevelafzuiging

Individuele nevelafzuigers

Universeel voorfilter

Mechanische nevelafzuiging

bottom of page