top of page

Bodmer Radiaal Klinkmachine

Precisieklinken: een moderne verbindingstechniek

In moderne verbindingstechniek voor middelgrote en grote series, wordt tuimelklinken of radiaal klinken nog steeds veelvuldig toegepast. Deze omvormtechniek biedt een snelle en betrouwbare verbinding, waaraan de hoogste eisen kunnen worden gesteld. Graag adviseren wij u over klinkmogelijkheden voor uw producten.

Bodmer radiaal klinkmachine voor precisieklinken

Bodmer precisieklinken geeft op aluminium, staal, messing, koper en kunststoffen een goede procesbeheersing; zowel in werkplaatsen met eenvoudige tafelmachines als ook op CNC-machines. Anders dan bij lassen, veranderen de materiaaleigenschappen nauwelijks bij het koud omvormen bij tuimelklinken.

Productie-klinken

Korte cyclustijden zorgen voor hoog rendement en geringe productiekosten per gereed product. Ook kan al vanaf de tekentafel worden meegedacht om optimaal productierendement te realiseren.

Toepassingsgebieden voor tuimel klinkmachines

In de Automotive-industrie, waar bijna altijd sprake is van grote series en maximale betrouwbaarheid, kent men de voordelen maar al te goed. Door de goede procesbeheersing van Bodmer, wordt CNC Tuimelklinken op grote schaal ingezet bij de fabricage van kleppendeksels, carterpannen, autostoelen, veiligheidsriemen, lamparmaturen, verstelbare spiegels, enzovoort.

Daarnaast zijn er in elke woning elementen te vinden die geklonken zijn: deursloten, raamuitzetters, raam- en deurgrendels, veiligheidsgrendels enzovoort. De slotenindustrie kan niet zonder!

In het moderne straatbeeld komt u ook overal geklonken producten tegen: elk fietsslot, van eenvoudig tot extra zwaar, kan alleen zekerheid bieden dankzij modern precisieklinken.

bodmer1.jpeg
bottom of page