top of page

Centrale nevelafzuiging

Met of zonder warmte-terugwinning
Nevelafzuiging met warmte-terugwin
AFS_Fortluft-Umluft_OhnePfeile.jpg

Hierboven ziet u AFS centrale nevelafzuiging met warmteterugwinning. 

Centrale filterafzuiging van nevel- of olienevel zorgt voor duurzame oplossingen en een gezond werkklimaat. Afhankelijk van het machinepark en de grootte van de werkplaats is centrale olienevel afzuiging niet duurder dan nevelafzuiging per machine. De installaties worden aangesloten op een centrale afzuigunit die de afgezogen lucht afvoert. Een centraal, lekvrij, modulair buizenstelsel heeft aftakkingen naar de aangesloten machines.

Schone lucht

Per machine wordt het gewenste afzuigvolume afgeregeld. Door de centrale nevelafzuiging is onderhoud beperkt tot één plaats en één installatie. Gekoppeld aan warmte- terugwinregisters is het mogelijk de restenergie uit de afgezogen lucht opnieuw te gebruiken. Hierdoor kan aanzienlijke energiebesparing worden gerealiseerd. We begeleiden u graag bij het doen van een subsidieaanvraag volgens de EIA-richtlijn.

Petroline: deskundig advies en maatwerk

Iedere bedrijfssituatie is anders en vereist een passende aanpak. Met ruim 30 jaar ervaring staat Petroline garant voor deskundig advies en kwaliteitsmaatwerk tegen scherpe prijzen.

bottom of page