Over ons - Petroline

Petroline International BV bestaat sinds 1991 en is actief in West Europa. Tot onze vaste relaties behoren productiebedrijven en research werkplaatsen in de metaalverwerkende industrie.

Petroline metaalbewerkingsvloeistoffen en randapparatuurProducten en diensten
Petroline levert advies en producten op het gebied van emulsie en verspaningsvloeistoffen.
Hoogwaardige metaalbewerkingsvloeistoffen, automatische emulsie vulinstallaties voor machineparken en verspaningsvloeistof filterinstallaties voor de metaalindustrie. Ook dampafzuiging en nevelafzuiginstallaties behoren tot het assortiment.

Duurzaam ondernemen
Duurzaam ondernemen met aandacht voor mens en milieu is ook in de industrie een hot item. Het energiezuinig inzetten van productiemiddelen gericht op een langdurig gebruik en een verantwoorde energiehuishouding is niet weg te denken uit moderne managementsystemen.

Petroline heeft bij de oprichting als uitgangspunt het reduceren van afvalstromen en langdurig gebruik van productiemiddelen gekozen. Dat is nog steeds de kern van ons bestaan waarop onze marketingstrategie gebaseerd is. In die tijd keken concurrenten meewarig naar deze uitgangspunten en richtten zich alleen op vergroting van het afzetvolume.

Blijvende besparing
Inmiddels is duurzaam ondernemen een algemene trend en sluit dus precies aan op de visie die Petroline al sinds de oprichting uitdraagt. Bedrijven die Petroline in verbetertrajecten begeleidt, hebben daar zelf ook blijvend voordeel van: minder grondstoffen reductie van afvalstromen zijn blijvende besparing.

Kostenbesparing door "warmte-terugwinning"
Nederlandse en Europese regelgeving dwingt metaalverwerkende bedrijven meer en meer de werkomgeving van productiemedewerkers vrij te houden van schadelijke dampen en nevelvorming. Ongewenst neveneffect is dat met schadelijke dampen ook verwarmde lucht uit werkplaatsen wordt afgevoerd. Het energieverbruik om de werkplaats op temperatuur te houden stijgt hierdoor enorm. Dit is extra belastend voor het milieu en uw energierekening.

Petroline biedt goede en betaalbare oplossingen voor dit probleem. We doen dit in nauwe samenwerking met onze partners die gespecialiseerd zijn in energiebeheersing in combinatie met afzuigtechniek. Het hergebruik van de restwarmte uit de afgezogen lucht leidt tot aanzienlijke kostenbesparing!

Meer weten?
Bel voor een vrijblijvende afspraak +31 (0)320 219 669

Hoe kunnen we u helpen?

Vul het formulier in voor meer informatie

 
 
 
 


Productgroepen

> Anti-roest spray Protec 30
> Bandfilter systemen
> Bodmer klinkmachines
> Dompelplastic
> Emulsies (verspaning)
> Emulsie controle
> Hydrauliekolie
> Leibaanolie
> Montagepasta
> Nevel afzuigsystemen
> Petrofill Emulsie vulsystemen
> Spanentransporteur
> Tapolie
> Werkplaatstechniek

 

 

 

 

telefoon 0031 320 219 669