top of page
IMG_2587_edited.jpg

What's new?

TechniShow 2022

Terug van weggeweest en wij waren erbij! 

Wij hebben vele van u mogen ontvangen op de TechniShow 2022, met speciale, extra aanbiedingen voor onze automatische vulinstallatie PetroFill en de hoogrendement nevelafzuigers van AFS. Bovendien hebben wij u uitgebreide toelichting geven over de andere producten die wij aanbieden, waaronder de duurzame POLO filterinstallaties.

 

Ontdek de mogelijkheden en bezoek onze stand (08.E030) op de TechniShow!

De Brabantse Metaal Dagen

Petroline stond op de Brabantse Metaal dagen met stand 113. Dit gloednieuwe event vond plaats in de nieuwe hal van de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch en stond in het teken van procesoptimalisatie en productieverbetering. De sytemen van Petroline sloten naadloos op het thema aan.

Revolutionaire Luchtreiniging

AFS RLC Luchtreining om infectiegevaar via aerosolen te verminderen.

Bij bestrijding van Corona infecties is goede reiniging en spoeling van lucht essentieel in verblijfsruimten. Iedereen heeft ermee te maken: wachtkamers, vergaderzalen, montageruimten, klaslokalen, enz.

 

Ventilatie is daar gewenst, maar niet altijd voldoende mogelijk.

Wereld primeur bij Petroline op EMO 

Tijdens de EMO in Hannover introduceerde Petroline een nieuw koelmiddel analyse-systeem, dat communiceert met PetroFill emulsie meng- en vulsystemen. Hierdoor wordt het mogelijk om bij elke machine een vrij instelbaar navulpercentage aan emulsie toe te voegen.

bottom of page