top of page

Werkplaatstechniek

Olieskimmers - mengapparaten - filtervlies
PetroSkim 200

PetroSkim 200 is een kleine, universele olie skimmer, die veel wordt ingezet bij lage tanks en spanentransporteurs. De lekolie hecht zich aan de band. Deze compacte Bandskimmer biedt goed resultaat bij een lage instapprijs.

- Bandsnelheid regelbaar

- Eenvoudige montage

- Voor normale werktemperaturen

POLO Bandskimmer BSK - A0.6

De universele olieskimmer die bovendrijvende olie (lekolie) effectief en snel uit de emulsietanks verwijdert, De brede skimmerband van 100 mm waarborgt hoog rendement en lange levensduur. Voor hoge temperaturen zijn speciale banden beschikbaar.

- Variabele bandlengtes
- Tot 3 meter insteekdiepte
- 100 mm brede band
- Met stalen klemmen
- Voor diepe tanks inzetbaar
- Temperaturen tot 70°C
- Eenvoudige montage
- 24 V werkspanning
- Universele toepassing

POLO Schijfskimmer SSK - A35

De olieskimmer voor ondiepe tanks die de lekolie eenvoudig uit emulsietanks verwijdert. De schijf trekt vrije olie aan en wordt in een apart reservoir opgevangen. De 24 V werkspanning waarborgt veiligheid. Eenvoudig zelf te monteren. Bij diepe baden worden band - olieskimmers ingezet.

- Voor ondiepe tanks
- Op spanentransporteurs
- Voor reinigingsbaden
- Onderhoudsvrij
- Eenvoudige montage
- 24 V werkspanning
- Universele toepassing

Ariana Snaarskimmer R-1000M

De snaarskimmer verwijdert olie van waterige vloeistoffen door middel van een eindloze kunststof snaar. De snaar is gespannen tussen de aandrijfrol en een kleine geleide rol met een diameter van 35 mm. Dit maakt gebruik van de skimmer in kleine openingen mogelijk. De geleide rol met geleidestang kan onder een hoek geplaatst worden van 10, 20, 30, 40 en 50 graden, waardoor ook moeilijk toegankelijke plaatsen kunnen worden bereikt.

PetroMix Mengapparaat

PetroMix mengers verbeteren de stabiliteit van watermengbare emulsies en daarmee de levensduur van metaalbewerkingsvloeistoffen. PetroMix mengers werken met een waterdruk geregeld pompmechanisme, waardoor ook onafhankelijk van de waterdruk of lange uitgaande leidingen, toch een vaste mengverhouding wordt gegarandeerd.

POLO Filtervlies

Petroline levert Polo filtervliesvoor bijna elke denkbare toepassing, in verschillende diktes, lengtes en breedtes.

bottom of page